23 Mart 2017 Perşembe

Pamuk Yiyerek Zayıflama

Pamuk Yiyerek Zayıflama Yeni bir diyet çeşidi model dünyasını ele geçirdiğinde öyle de hayret verici olmuyor. Bu güne dek Master Cleanse (Limonata) Diyetinden, Tenya (bağırsak solucanı) Diyetine kadar her şeyi deneyen modeller yemek yemek konusunda gözlerini karartmaya niyetliler.

Pamuk Yiyerek Zayıflama

Oysa ünlü oyuncu Eddie Murphy’nin model kızı Bria Murphy bir takım modellerin gün içinde sıfır kalori tüketmek adına pamuğa batırılmış portakal suyu yediklerini açıkladığında, tüm sektör karıştı. Modellerin üzerindeki olağanüstü baskıyı anlatan Bria, özellikle moda haftası her tarafında modellere hiçbir şey yememeleri konusunda uyarı verdiklerini açıkladı.

Tüm bu söylentilere uzmanlık alanından bir tanımlama getiren Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Marissa Lippert; son zamanların yeni besin modasını değerlendirdi.

Sunucu: Pamuk toplarını yemeden önce portakal suyuna batırmakta herhangi bir gıda değeri kazanma durumu oluyor mu?
Marissa Lippert: Hayır, hiçbir besin değeri kazanmıyorlar. Portakal suyuna batırılmış pamukta hiçbir lif yoktur ve kalori olmak yerine besleyici kaynakları kullanma durumu da söz konusu değildir. Yalnızca kendilerini kısa sürede dolu hissetmek için pamuk yiyorlar ve portakal suyunun tek amacı ise tadının daha çekilebilir olmasını temin etmek.

S: Peki, sadece portakal suyuna batırılmış pamuklu topları yiyen modeller, enerji seviyelerini nasıl koruyorlar?
M.L: Benim tek tahminim, kafein ve/veya öteki takviyeleri devam ettirmeleri… Oysa bunun da fazla uzun bir süre sürebileceğini düşünmüyorum. Yemek Yemek yemediğiniz zaman kan basıncınız çok düşer ve tansiyonunuz size sıkıntı çıkarır. Bu anlarda ise muhtemelen ağızlarına portakallı pamuk topları atarak enerjilerini yükseltiyorlar. Yemek yemedikleri için mideleri pek küçülüyordur ama günde 500-800’den artı kalori tüketebileceklerini düşünmüyorum.

S: Pamuk topu diyetinin mümkün bağlı etkileri nelerdir?
M.L: Kötü gıda onları sağlıksız bir bağışıklık sistemine sürükler. Bunun yanı sıra cisim defalarca aç kaldığı için sürekli açlık ve kıtlık modundadır. Bu da elde kalan tüm yağ ve kasın yakılması demektir. neticede metabolizma bozulur ve çoğu hastalık meydana gelir.

Artı olarak, pamuk sindirim amaçlı değildir, özofagus ve bağırsak kanalları için zararlı olabilir. Müshillere muhtaç kalacakları bir kabızlık yaşamaları da muhtemeldir.

Kaynak: Kadın Güzellik Sırları, Güzellik Sırları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder