23 Mart 2017 Perşembe

Deri kremleri ve aralarındaki önemli farklar…

BB, CC, DD, EE VE PP KREMLERİ  DOSYASINI SİZİN İÇİN ARAŞTIRDIK. ARALARINDAKİ MANÂLI FARKLAR NELERDİR? SİZİN İÇİN İDEAL OLANI NASIL SEÇEBİLİRSİNİZ?

BB kremler son yıllarda kadınlar aralarında epeyce popüler bir ülkü geldi. az kalsın her markada bulunan bu kremler, kozmetik işlemler ve doğal yıpranmalar sonucunda hasar görmüş ciltteki sorunları en üye indirmek üzere tasarlanmışlar. Peki nedir bu kremler?

BB kremlerden sonra aileye CC, DD, PP, EE, kremleri de katıldı. Bizde artan bir şekilde ilginin arttığı bu kremleri ,aralarındaki farkların neler olduğunu ve sizin için ideal olanı nasıl bulabileceğinizi inceledik.

BB KREMLER

BB kremi ismini  “çekicilik kremi “ anlamına gelen “ beauty balm “dan alır. Ciltte gözle görülen sorunları en üye indirmeyi hedefler. Yüzü ve cildi nemlendiren bu kremler ciltteki tahrişi azaltır.  Bütün cilt tipleri için uygundur.

CC KREMLER

CC krem  “color control “ anlamına kazanç. İsminden de anlaşılacağı gibi ciltteki renk kontrolünü sağlar. Bu tür kremler, yüzü açık ya da kırmızı renginden uzaklaştırmak ve boğuk görünümlü cildi canlandırmak için kullanılır. CC kremler cildinizi taze hissettiren ,pürüzsüz ve sürükleyici biri doku oluşturan unsurlar içerir. Yağlı ve problemli deri tipleri için uygun değildir.

DD KREMLER

DD kremler cildinizin dış etkenlerden jurnal olarak korunmasına  ve bakımının sağlanmasına yardımcı olur. Cildinizin güneş ışınlarına karşı korunmasında oldukça etkilidirler. Fakat DD kremler içeriğinde gözeneklerin tıkanmasına neden olan bir takım maddeler barındırdıkları için sivilce ve yarı sorunları beraberinde getirebilirler. Daha çok ileri yaş kullanıma uygundur.

PP KREMLER

PP kremler makyajınızın cildinizde tamlık sağlaması için kullanılır.  Makyaj bir takım olarak da düşünülebilir. İçerdikleri silikon parçacıkları cildin tüm pürüzlü kısımlarını doldurur ve akıcı ülkü getirir. Yani makyajınız için pürüzsüz  bir zemin sağlar. PP kremler her deri tipine uygundur, ama öteki deri bakımı ürünleriyle birlikte kullanılması gerekir. Uyguladıktan sonra üste tonal krem ​​kullanılması gerekir.

EE KREMLER

EE kremleri  “extra exfoliation “ yani pul pul akma anlamına kazanç. Cildi yeniler, ölü hücrelerden arındırır, cildi güneş ışınlarından korur ve nemlendirir. Bazıları sivilce ve ultraviole ışınlara aleyhinde da etkilidir. EE kremlerinin aralıksız kullanımına lüzum yoktur. İçeriği etkili maddelerden oluştuğu için  ince veya hassas deri tipleri için uygun değildir.

 

Kaynak: brightside.me

Kaynak: Kadın Güzellik Sırları, Güzellik Sırları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder