23 Mart 2017 Perşembe

Yaban Turpu ile Seri Göbek Eritme

Doğanın bize sunduğu zayıflama yöntemlerden biri yaban turpu ile hızlı göbek eritme! Yapmanız gereken yağ brülör yaban turpunu olmak ve içeceği aranje etmek. Yaban turpu zayıflama kürü olarak yurtdışında oldukça yaygındır. Bu kürde zayıflamak ve metabolizmanızı hızlandırmak için zorunlu olan altın malzemeler, yaban turpu c vitamini kalsiyum ve magnezyum açısından epeyce zengindir. Limon asitli yapısından dolayı bütün perhiz ve bal var. Balın koruyucu özelliği sayesinde midenizde hiçbir sorun yaratmaz. Mide hastaları da rahatlıkla kullanabilir.

Yaban Turpu ile Hızlı Göbek Eritme

Göbek yağları atıl yaşamın yanı sıra metabolizmanızın yavaşlamasından kaynaklanır. Mide ve bağırsaklarda yağ birikimi oluşur. Yağ yakımını hızlandıracak ve sizi bu dertten kurtaracak, işe yarayan basit yöntemlerde var. Bundan Başka hiç zorlanmadan uygulayabilirsiniz. Zayıflamanın ucuz ve kolay bir yolu yaban turpu! Yaban turpu bununla beraber kuvvetli bir antioksidandır ve mide yapınızın yenilenmesine katkı sağlar.

Yaban turpu göbek eritme

Yaban turpu göbek eritme

 

Yaban turpu ile çabuk göbek eritme tarifinin hazırlanışı:

125 gr yaban turpu

3 limon

3 çorba kaşığı bal

Ilk Olarak kullanacağımız malzemelerin doğal olması hem sağlık açısından keza de işe yaraması açısından yardımcı olacaktır.

Bir blenderın içine 125 gram yaban turpunu ekleyin ve adamakıllı karıştırın. Limonun kabuğunu soymadan emin ve tohumlarını çıkartıp  minik parçalara ayırın, blendera ekleyin. Sonra balı ekleyin ve baştan karıştırın. Karışımın oldukça homojen olmasına uyarı edin.

Oluşan karışım bir günde bitmeyecektir. Bozulmaması için karışımı kapalı bir kap içerisinde buzdolabında saklayabilirsiniz.

 

Yaban Turpu ile Hızlı Göbek Eritme

Yaban Turpu ile Çabuk Göbek Eritme

Nasıl tüketmeliyiz?

Öğle ve akşam yemeğinizin yanına günde 2 defa tüketebilirsiniz. 4 hafta kullanılması yerinde olur. Bu karışımı 2 ayda bir mideniz dinlendirip uygulayabilirsiniz.

Hazırlanan bütün göbek eritme kürlerinde spor ile destek yapılmalıdır. Yoğun olarak spor yapamasanız bile yürüyüş gibi kolay egzersizler yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırır. Uygulanan bu tanımlama tek başına yeterli olmayacağı için perhiz yapabilirsiniz.

 

Kaynak: Kadın Güzellik Sırları, Güzellik Sırları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder