23 Mart 2017 Perşembe

Yüz estetiğinde yeni dönem

NEREDEYSE herkesin hayalidir porselen gibi bir cilde sahip elde etmek. Toplumda kadın erkek, genç ihtiyar fark etmeden bütün bireyler bebek gibi bir cilde sahip elde etmek isteyip hayalini kurar.

Akşam’da yer alan habere tarafından bu hayal ettiğiniz görüntüye kavuşmak porselen yüz estetiği baştan sona artık hayal yok. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. M. Volkan Kıyak, porselen yüz estetiğini anlattı.

Estetik, birçok kadının daha güzel görünüp gençleşmek için başvurduğu yöntemlerden biri. Güneş lekeleri, sivilce izleri, deri kırışıklıkları ve siyah noktalar hiç şüphesiz kadınların korkulu rüyası. Keşke hepimizin cildi doğduğumuz zamanlardaki gibi bembeyaz, pürüzsüz, güzel koku gibi kokulu kalsa. Fakat yaş aldıkça ve vakit geçtikçe yüzümüz değişik dezenformasyonlara uğruyor; kırışıyor, sarkıyor ve sivilceleniyor. Bu durumlar da bizi derin üzüntülere sokuyor. Cilt kırışıklığı, ciltte sarkmalar, daha aşağı ve üstteki göz kapağı, gözaltı torbaları, güneş lekeleri, sivilce izleri, siyah noktaların gitmesi bundan böyle fazla basit. Porselen yüz plazma enerjisiyle bütün bunlardan kurtulmak mümkün.

PORSELEN YÜZ NASIL ELDE EDİLİR?

Porselen yüz; plazma enerjisi, mutivitamin, trace vitamin, hiyaluronik asid, magnezyum glukonat, gibi çoğu elementin birlikte kullanımıyla elde edilir. Porselen gibi bir yüze sahip olmak için takriben 45 dakikayla, 1,5 saat değin zaman ayrılmalıdır. Porselen deri yapılması bir dizi işlemlerle sağlanır. Başta tetkik ve büyütücü altında cildinizin neye ihtiyacı olduğu saptama edilir. Yüzdeki çökmeler hiyaluronikasid yardımıyla giderilir ve ciltteki lekeler plazma enerjisiyle yok edilir. Cilt altına uygulanan multivitamin, somon DNA ve plazma enerjisinin sağladığı dermiste uyarıyla bebek cildine aynı aydınlık bir cilt elde edilir. Bizim porselen yüz estetiğinden anlayışımız yüzün porselen makyaj yapılmışçasına pürüzsüz, sarkmalardan arındırılmış, güneş lekeleri silinmiş, akne izleri ve gözenekleri giderilmeye çalışılmış bir deri görünümü edinmek.

Kaynak: Kadın Güzellik Sırları, Güzellik Sırları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder