17 Mart 2017 Cuma

"Zayıflamazsan âmâ olacaksın" denilen 120 kiloluk kadının harika dönüşümü!

16 yaşında 100, 21 yaşına geldiğinde ise 120 kiloydu. Dahası şeker hastası olan Victoria Stean’e doktorlar "kör olacaksın" deyince inanılmaz bir görünüme kavuştu.

Victoria Stean 16 yaşında 100 kiloydu. 21 yaşına geldiğinde ise 120 kilonun üzerinde bir kadındı.

120

Genç bayan diyabet hastası olmasına rağmen, şekerli meşrubat ve yiyecekleri tüketmekten vazgeçmiyordu. Doktorların uyarılarını da dinlemiyordu.

220

O bir enerji içeceği bağımlısıydı. Günde 5 tane enerji içeceği tüketiyordu. Bu içeceklerin içeriğinde yüksek oranda şeker bulunduğundan, Victoria 5 içecekle günde sıradan 69 çay kaşığına eşdeğerde şeker tüketmiş oluyordu.

320

Victoria diyabetik retinopati, yani kandaki pozitif glukozun retinaya hasar vermesi nedeniyle âmâ olma riski ile karşı karşıyaydı.

420

Victoria Stean 16 yaşında 100 kiloydu. 21 yaşına geldiğinde ise 120 kilonun üstünde bir kadındı.

Genç kadın şeker hastalığı hastası olmasına rağmen, şekerli meşrubat ve yiyecekleri tüketmekten vazgeçmiyordu. Doktorların uyarılarını da dinlemiyordu.

O bir enerji içeceği bağımlısıydı. Günde 5 tane enerji içeceği tüketiyordu. Bu içeceklerin içeriğinde yüksek oranda şeker bulunduğundan, Victoria 5 içecekle günde ortalama 69 nehir kaşığına eşdeğerde şeker tüketmiş oluyordu.

Victoria diyabetik retinopati, yani kandaki pozitif glukozun retinaya hasar vermesi sebebiyle kör olma riski ile aleyhinde karşıyaydı.

Kaynak: Kadın Güzellik Sırları, Güzellik Sırları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder