10 Mart 2018 Cumartesi

VIP Halı Saha Rezervasyonu

Halı saha kiralamak ya da halısaha rezervasyonu yapmak için telefonla uğraşmayın. Olleyy.com da birkaç tıkla halı saha rezervasyonunuzu yapın.
Lüks ve kalitenin tadını çıkarın, VIP Halı Saha değerli konuklarımıza krallara yakışır hizmet ve tesis anlayışı ile size kendinizi özel hissettirmeyi hedefliyor.
VIP Halı Saha, daha halı sahamıza adımınızı attığınız ilk andan itibaren, sunduğu kaliteli hizmet anlayışını sizlere hissettiriyor. VIP Halı Saha’ da, hava koşulları ne olursa olsun eğlenceli vakit geçirmenizi sağlamak için kapalı halı saha ve VIP tribün deneyimini siz değerli konuklarımızın hizmetine sunuyor.Halı saha da geçirdiğiniz o unutulmaz anlar sonrası güzel bir sauna iyi olmaz mı?
VIP Halı Saha, tesisimiz bünyesinde 14 kişilik sauna hizmeti ile spor sonrası keyifle vakit geçirmenizi sağlıyor, üstelik bu hizmet için ekstra ücret de talep edilmemektedir. Değerli konuklarımızın güvenle vakit geçirmesi için odalarımız da değerli eşyalarınızı bırakabileceğiniz şifreli dolap hizmeti, ücretsiz WiFi, eğlencenin vazgeçilmezi Langırt gibi birçok hizmet ile tesisimizin sizler için sunduğu ayrıcalıkları ile vazgeçilmezleriniz arasında yer alacağımıza eminiz.
Tesis Açıklaması
Soyunma odalarında kişiye özel şifreli dolaplar mevcuttur.
Kişiye özel havlular, terlikler, saç kurutma makinesi mevcuttur.
Tesiste 14 kişilik sauna mevcut, sauna için ekstra ücret talep edilmemektedir.

Konumu
Nurtepe, Hasbahçe Cd. 54-1, 34406 Kağıthane/İstanbul, Türkiye

Rezervasyon Tel: 0 850 224 55 25
Dilerseniz Halı Saha Rezervasyonu ile sitemize girerek online rezervasyon yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder