29 Mart 2018 Perşembe

Elektronik Sigara Yedek Parcalari Nereden Alinir


Elektronik sigara sigaraya alternatif gibi düşünülen ancak bağımlılıktan kurtulma aşamasında ideal çözüm olan bir cihazdır. Bağımlılık her zaman sıkıntı yaratan bir durumdur. Yani sigara bağımlılığı açısından düşünülünce de psikolojik bağımlılığın fiziksel bağımlılığa gör daha ağır bastığı aşikârdır. Normal sigara içildiğinde sanki bir sorun çözülüyor gibi hissedersiniz ama alttan size zarar vermeye devam eder. Yani kendinizi kandırıp iyi olduğunuzu düşünürsünüz. Bu arada zehirlenir ve psikolojik olarak da zayıf yanlarınızı beslersiniz.  
Elektronik sigara için düşünüldüğünde yine bağımlılık davranışı devam eder. Ancak zarar daha azalır. Yani eğer zaten sigarayı bırakmak istiyorsanız elektronik sigara çok kriz yaşadığınızda zarar görmeden ağız alışkanlığınızı gidermek için iyi olabilir.
Elektronik Sigara Yedek Parçaları Neler?
Elektronik sigara çalışma şekli açısından yedek parçalar son derece önemlidir.  Çünkü elektronik sigaranın çalışmasını bu parçalar sağlar.  Atomizer, şarj aleti, likit çeşitleri, ağızlık, koruma kılıfı gibi parçalar kullanılabilir. Koruma kılıfı zorunlu değildir ancak diğer parçalar çalışması için temel olanlardır. Koruma kılıfını da olası darbelerde kırılmayı önlemek için alabilirsiniz.
Elektronik Sigara Kullanım Avantajları
Birçok açıdan elektronik sigara avantajlı bir cihazdır. Araştırmalar, içerisinde bazı maddelerin uzun süre kullanımla akciğere zarar verdiğini kanıtlamakla beraber normal sigaraya göre kıyaslandığında çok daha masum olduğu görülecektir. Normal sigarada nikotin dışında birçok madde vardır ve bunlar ateşle yanınca zehir olarak meydana çıkar. Diğerinde ise sıvı vardır ve bu sıvı ısınıp o şekilde duman çıkarır, yani ateşleme yoktur. Sıvı içinde nikotin vardır. Bu nikotin derecesi değişik şekilde satın alınabilir. Ancak saf nikotin ve aroma zarar vermeden içim sağlar.   Bunun dışında kül, kötü koku ve durmadan sigaraya para verme gibi sorunlar olmaz. Yani rahat kullanımı vardır. İç mekanlarda da kullanılabilir.  Yinelemek gerekirse normal sigaranın yerine kullanmamak gerekir.
Yedek Parçalar Nereden Satın Alınır?
Elektronik sigara yedek parçaları birçok alandan satın alınabilir. Genellikle cihazı satın aldığınız yerde yedek parçalar da vardır. Sonradan yedek parça alacaksanız bunu dikkate alarak aldığınız yerden bulmaya çalışmanız daha avantaj sağlar.  Güvenli alım bakımından önemlidir.
Güvenilir elektronik sigara yedek parça temini için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir fiyat incelemesi ve bilgi edinebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder